Beşiktaşımızın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Belarus'u 3-1 mağlup ettikleri ve 6 yıl sonra ilk kez milli takım forması giydiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Babel, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Tekrar Hollanda Milli Takımı forması giymenin, oynamanın zor bir iş olacağını biliyordum. 1-1'den sonra da oldukça zor bir maç oldu. Oyun seviyesi giderek düştü ama kazanmayı bildik." ifadelerini kullandı.
"Umarım, gelecekte daha iyi seviyeye yükselebiliriz." diyerek konuşmasını sürdüren Ryan Babel, Dünya Kupası'na gtmek için 7-0 kazanmaları gereken İsveç maçıyla ilgili olarak, "Çıkıp denememiz gerekiyor. Buna mecburuz." diyerek sözlerini sürdürdü.
Hollandalı yıldız, İsveç'in 8-0 kazandığı Lüksemburg
maçıyla ilgili olarak, "4-0'dan sonra bilmek istemedim. Bittikten sonra sonucu öğrendim. Ne yazık ki işimiz artık çok zor." sözleriyle konuşmasını
noktaladı.

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer























