Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına erken başlayan Beşiktaşımızın ilk bombaları belli oldu: Demba Ba ve Emre Akbaba...
Siyah-beyazlılara dönmeyi çok isteyen Demba Ba ile anlaşmaya varıldı. Senegalli yıldız devre arasında yapılan transfer görüşmelerindeki kaprislerinden vazgeçti. Golcü oyuncu 2,5 yıllık sözleşme istemiş, 3,5 milyon avro da sezonluk ücret talep etmişti. Yeni anlaşmaya göre 32 yaşındaki oyuncu ile 2 yıllık anlaşma yapılacak ancak yılllık ücreti ise 2 milyon avro olacak.
Bu şartları kabul eden Demba Ba sözleşme bitiş tarihi olan 30 Haziran'dan sonra Beşiktaş'a imza atacak. Ayrıca Senegalli yıldızın gelmesi, Burak Yılmaz transferini etkilemeyecek. Takıma beklenen katkıyı veremeyen Negredo ve Love'u göndermeyi planlayan yönetim, Şenol Güneş'e gol makineleri Demba Ba ve Burak Yılmaz'ı teslim ederek golcü açığını kapatmış olacak.
VAGNER LOVE + FATİH
Beşiktaş'ın diğer bombası ise bu sezon yıldızı parlayan Emre Akbaba... Talisca'nın takımdan
ayrılması durumunda gol yollarında ekili bir orta saha oyuncuna ihtiyaç duyacak olan siyah-beyazlılar genç yıldız için gemileri yakmış durumda.
Aytemiz Alanyaspor forması ile bu sezon 33 maça çıkan, 14 gol atarken arkadaşlarına da 7 gol pası veren 25 yaşındaki oyuncu ile prensipte anlaşmaya
varıldı. Her iki ayağını da çok iyi kulanması sebebiyle Şenol Güneş'in de çok istediği yıldız oyuncunun yüksek bonservis bedeli ise takas formülüyle
aşılacak.
Yönetimin Alanyaspor'a 2 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra Vagner Love ve 20 yaşındaki genç stoper Fatih Aksoy teklif
etti. Alanyaspor cephesinden bu teklifin olumlu karşılandığı ancak bonservis bedeli için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

















