Ba: "Ayrılmak istemedim"
Shanghai Shenhua'da forma giyen Demba Ba, Fransız basınına verdiği röportajında o dönem ilk olarak Beşiktaşımız'dan ayrılmak istemediğini söyledi.
Tecrübeli golcü oyuncu, adaptasyon konusunda Türkiye ve İngiltere'de olduğu gibi sorun yaşamadığını söylerken ''Açıkçası adaptasyon büyük bir sorun olmadı. Bu sadece Almanya'da benim için problem olmuştu. İngiltere'de de Türkiye'de de böyle bir sorun yaşamamıştım'' ifadelerini kullandı.
Çin'den ilk teklifi aldığınıdaki durumu da anlatan Demba Ba, ''Hatırlıyorum. Sow ile bir restorantta yemek yiyordum. Menajerim Ahmet Bulut aradı ''Demba, Shanghai seninle çok ilgileniyor'' dedi. Aslında gitmek istemiyordum. Beşiktaş'taki hayat bana çok uygundu. Taraftar beni sevmişti ben de onları çok sevdim. Tüm yaz bu konu üzerinde konuştuk. Daha sonra teklifi gördük ve düşünmeye başladım. Ardından da transfer gerçekleşti'' dedi.
Gelecekte bir gün yeniden Premier League'de oynamak istediğini de söyleyen Demba Ba, ''Şu an Çin'de ne kadar kalacağımı bilmiyorum. Ama zamanı geldiğinde Premier League'de yeniden oynamak isterim'' ifadelerini kullandı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"

"Arda Güler'i sevmiyor" denilen Mbappe'de gündem olan paylaşım

Cesc Fabregas'tan Hakan Çalhanoğlu itirafı!

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor
En çok yorumlanan haberler
















