Siyah-Beyazlı takımımızın "Feda" döneminde siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba, Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes ile ilgili olarak çarpıcı itiraflarda bulundu.
Aybaba, televizyonda yayınlanan "14/16" adlı programda Manuel Fernandes'in teklif geldiği zaman 12-13 milyon euroya gitmesine onay verdiğini ancak başkanımız Fikret Orman'ın buna cesaret edemediğini açıkladı.
Deneyimli teknik adam Samet Aybaba, "Ben, Fernandes'in gitmesini söyledim. 12-13 milyon euroluk teklif geldi. Başkan Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi. Ben 'Buradayım, bir şey demek gerekirse beni gösterin' dedim ama satmadı. Sonra Fernandes bedavaya gitti. Quaresma'nın gitmesi de benim üstüme yıkıldı. Quaresma ile hiç yüz yüze gelmedim. Quaresma'ya 'İndirime git' dediler o da gitmedi" diyerek Portekizliler hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















