
Siyah-Beyazlı takımımızın "Feda" döneminde siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünü yapan Samet Aybaba, Ricardo Quaresma ve Manuel Fernandes ile ilgili olarak çarpıcı itiraflarda bulundu.
Aybaba, televizyonda yayınlanan "14/16" adlı programda Manuel Fernandes'in teklif geldiği zaman 12-13 milyon euroya gitmesine onay verdiğini ancak başkanımız Fikret Orman'ın buna cesaret edemediğini açıkladı.
Deneyimli teknik adam Samet Aybaba, "Ben, Fernandes'in gitmesini söyledim. 12-13 milyon euroluk teklif geldi. Başkan Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi. Ben 'Buradayım, bir şey demek gerekirse beni gösterin' dedim ama satmadı. Sonra Fernandes bedavaya gitti. Quaresma'nın gitmesi de benim üstüme yıkıldı. Quaresma ile hiç yüz yüze gelmedim. Quaresma'ya 'İndirime git' dediler o da gitmedi" diyerek Portekizliler hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"

İlkay Gündoğan, Al Ain maçına damga vurdu!

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!
