"Ayakta duramıyorum"
Kaynak : Hürriyet
Kulüp Doktoru Ayhan Optur, İbrahim Üzülmez’in ise sağ ayak üst adalesinde sorununun olduğunu belirtti. Optur, dün yapılan kontrollerden sonra MR’a gerek duyulmadığını ve iki oyuncunun da tedavilerinin 2-3 gün süreceğini söyledi.
Mustafa Denizli, Prof. Dr. Mete Düren ve Dr. Ayhan Optur’dan sakatlarla ilgili geniş kapsamlı rapor isterken, Tello ve İbrahim Üzülmez’in sakatlığı konusunda geniş bilgi aldı.
Denizli, sol kanat ve orta alanda alternatif oyuncu arayışlarını sürdürdüğünü Uğur İnceman, Aydın Karabulut gibi iki oyuncudan faydalanabileceğini ifade etti. Denizli, Rüştü’nün kontrol altında olduğunu ve dinlendirildiğini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, rekor transferi açıkladı: Bradley Barcola

Manchester City, Allan Elias'ı duyurdu

Atletico Madrid'den Jonathan David hamlesi

Juventus, Pape Matar Sarr transferini bitirdi!

Milan'dan Omari Hutchinson hamlesi

Inter'e Hakan Çalhanoğlu hayat verdi

Como, Napoli'yi deplasmanda devirdi

Fabian Hürzeler'den Ferdi Kadıoğlu açıklaması

Manchester United, Ipswich'i farklı geçti!

Real Madrid'den 3'te 3: Arda Güler'den 4 dakikada şov!

Ajax deplasmanda farklı kazandı
En çok yorumlanan haberler













