Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını tamamlayan Beşiktaşımızda teknik heyet takımın performansından ve çalışma ortamından çok memnun kaldı.
Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Tesisleri'ni tek kelime ile muhteşem bulurken, kampta oynanan Pendik ve Kocaelispor maçlarının, son durumlarını görme açısından yeterli veri sağlamadığını belirtti ancak kondisyon açısından herkese geçer not verdi.
Oyuncularıyla bir toplantı yapan deneyimli hoca, yeni sezon öncesi asıl tablonun Avusturya'daki hazırlık maçlarından sonra belli olacağını söyledi. Avcı, yöneticilerle olan görüşmede ise "İlk etap iyi geçti ama transfer planlaması için henüz erken. Roco ve Mirin ile ilgili son kararı ikinci etaptaki hazırlık maçlarından sonra veririz. Sol bekte önceliğim Adriano. Onun dışında diğer transferleri ikinci etaptan sonra konuşuruz" dediği ortaya çıktı.
Öte yandan Riva kampında hemen hemen tüm testleri önde bitiren isim Ricardo Quaresma oldu. Tecrübeli oyuncu performansıyla birçok genç futbolcuya taş çıkarttı. Q7'nin antrenmanlardaki hırsına herkes şapka çıkarttı. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı da "Kafası bizimle olduktan sonra her türlü kendisinden yararlanırım" dediği oyuncusunun bu yüksek randımanı karşısında adeta mest oldu.
Quaresma ile ilgili tek sıkıntısı Beşiktaşımızda kalıp kalmayacağı yönündeki belirsizlik.
Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki günlerde oyuncusuyla bir toplantı yapacağı ve durumun netleşeceği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma'da Fenerbahçe maçı öncesi Pellegrini şoku!

Rakitic, Şampiyonlar Ligi favorisini açıkladı

Borussia Dortmund'da Karetsas hastaneye kaldırıldı!

Youssouf Fofana'dan transfer itirafı

Max Eberl'den Michael Olise yanıtı

Kompany'den Musiala için açıklama

Lautaro Martinez: "Barcelona beni istedi"

Gabriel Jesus'tan transfer itirafı

Mac Allister'dan yeni sözleşme itirafı

Domenico Tedesco'ya iki maç ceza!
















