Avcı: "Kazanmaya başlamalıyız"
Beşiktaşımızda teknik direktör Abdullah Avcı, hafta sonu oynayacakları lig maçı öncesi oyuncularını uyardı ve "Gazişehir mücadelesiyle birlikte kazanmaya başlamamız gerekiyor." dedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın yönetiminde yapılan antrenman öncesinde tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla bir toplantı yaptı. 56 yaşındaki teknik adam, cumartesi günü Gazişehir'le oynayacakları maçla birlikte yoğun bir fikstüre gireceklerini söyledi.
Avcı, "Ligde ilk 3 haftada beklemediğimiz kayıplarımız oldu. Gazişehir mücadelesiyle birlikte kazanmaya başlamamız gerekiyor. Bu karşılaşmanın ardından UEFA Avrupa Ligi'ne geçiş yapacağız. Şu anda önceliğimiz Süper Lig... Tüm enerjimizi Gazişehir maçına saklayalım. Gaziantep'ten kayıpsız dönersek Avrupa Ligi'nde Bratislava'yla oynayacağımız karşılaşmaya daha moralli çıkarız" sözlerini sarf etti.
Diaby idmana katılmadı
Siyah-Beyazlılar, Abdullah Avcı'nın konuşmasının ardından Süper Lig'de 4. hafta mücadelesinde cumartesi günü Gazişehir'le oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ateşi yükseldiği için serum tedavisi uygulanan Abdoulay Diaby katılmadı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı
En çok yorumlanan haberler