"Yedekliği sevmiyorum"
Beşiktaşımızın beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcusu Bobo, oyuna sonradan girmesiyle ilgili bir yorumda bulunmazken, attığı golü beğendiğini sözlerine ekledi.
Kaynak : Bugün
Beşiktaş'ın beraberlik golünü atan Brezilyalı futbolcusu Bobo, oyuna sonradan girmesiyle ilgili bir yorumda bulunmazken, attığı golü beğendiğini sözlerine ekledi.
Bobo sözlerini şöyle sürdürdü:
"Beraberliği getiren golü attım ama daha fazla da şanslarımız vardı, bu şansları kullanabilseydik galibiyetle de maçtan ayrılabilirdik. Ben de yedek kalmayı sevmiyorum, yedek kalmayı kabul ettiğim gün futbolu bırakmam lazım. Sonradan girdiğim oyunlarda en iyisini yapmaya çalışıyorum, diğer hafta ilk 11'de başlayabilmek için. Takımımız çok iyi oynadı, genele baktığımız zaman galibiyeti hakeden taraf bizdik ama olmadı."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'nun 'sakin' dönemi kısa sürdü!

Barcelona, yine Camp Nou'dan ayrılıyor!

Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"
En çok yorumlanan haberler

















