
Atletico Madrid'in teknik direktör Diego Simeone'nin kontratını uzattıktan sonra, forvet hattını güçlendirmek için çalışmalara başlayacağı iddia edildi.
Madrid merkezli spor gazetesi AS'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid, Sevilla'nın Fransız forveti Kevin Gameiro ile Olimpik Lyon'un yıldız forveti Alexandre Lacazette lie hücum hattını kuvvetlendireceği belirtildi.
Geride bıraktığımız sezonda Sevilla formasıyla 29 gol atan Kevin Gameiro'nun kulübüyle 2018'a kadar kontratı bulunuyor. Gameiro'nun sözleşmesinde 40 milyon euroluk bir bonservis maddesi yer aldığı belirtilirken, Atletico ve Endülüs kulübü arasındaki ilişkilerin kötü olması nedeniyle transfer için tek yolun bu madde olduğu kaydedildi.
Olimpik Lyon Başkan Jean-Michael Aulas ise geçtiğimiz yaz Alexandre Lacazette için 40 milyon euroluk bir teklifi reddettiğini açıklamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar
