Transfer çalışmalarına devam eden ve yeni sezon öncesinde kadroda bulunan oyuncular ile ilgili de değelendirmelerde bulunan Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile anlaşma sağladı.
35 yaşındaki oyuncu ile görüşmeler yaşan siyah-beyazlı yönetim, Kanadalı oyuncunun 2 yıllık sözleşme talebinden vazgeçmesinin üzerine 1 yıllık kontrat üzerinde anlaştı.
FİKRET ORMAN: "BEŞİKTAŞ'TA BİTİRMESİNİ İSTİYORUZ"
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba ile ilgili yaptığı son açıklamada tecrübeli oyuncunun kariyerini siyah-beyazlı ekipte tamamlamasını istediğini söyledi.
Siyah-beyazlıların başkanı, "Atiba çok sevdiğimiz bir oyuncu. Eşi ve çocuklarıyla ailemizin bir parçası oldu. Yaşı itibarıyla futbol hayatının son dönemlerine geliyor. Biz de Beşiktaş'ta bitirmesini ve Beşiktaş'ta profesyonel manada görev almasını istiyoruz. O da istiyor" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham, hayati önem taşıyan galibiyeti elinden kaçırdı!

Hull City, Premier Lig'e bir adım daha yaklaştı!

Lamine Yamal kutlamalarda Filistin'i unutmadı!

Chelsea'dan Xabi Alonso hamlesi!

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor





















