Transferde Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıkladığı harcama limiti nedeniyle Boyd ve Lens gibi oyuncuları elden çıkarıp bütçe oluşturmaya çalışan Beşiktaş'ta yönetimimiz, istediği teklifi hiç beklemediği bir oyuncusu için aldı.
36 yaşında olmasına rağmen performansıyla gençlere taş çıkartan Atiba Hutchinson'a Kanada Ligi'nden bir kulüp talip oldu ve siyah-beyazlılarımıza 700 bin dolar bonservis bedeli önerdi. Ancak Atiba'yı satmayı kesinlikle düşünmeyen yönetimin teklifi anında reddettiği öğrenildi.
Atiba'nın da Beşiktaşımızda mutlu olduğu, ayrılığa sıcak bakmadığı belirtildi. Kanadalı yıldız, bu sezon 15 resmi maça çıkarken, orta sahadaki başarılı futbolunun yanı sıra hücuma 4 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Deneyimli oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezleri arasında yer aldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus, derbide 2-0'dan yakalandı!

Villarreal, Atletico Madrid'i dağıttı!

Roma, Devler Ligi biletini kaptı!

Milan, son haftada istediğini bulamadı!

Como kazandı; Cremonese düştü!

Arda Güler'den Arbeloa'ya veda!

Deportivo La Coruna, 8 yıl sonra La Liga'ya döndü

Antonio Conte: "Napoli'deki sürem sona erdi!"

Antonio Conte galibiyetle veda etti

Tottenham ecel terleri döküp ligde kaldı!

















