''Atamayınca sonuç böyle oluyor''
Beşiktaş'ın Genk ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımının tek golünü atan Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından konuştu.
UEFA Avrupa Ligi'nde Genk ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta takımın tek golünü atan Ricardo Quaresma, beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.
Quaresma, 1-1 biten Genk maçının ardından şu sözleri kullandı;
"Bugün kazanmak istiyorduk ama kazanamadık. Hak ettiğimizi söyleyebilirim. Takım olarak çok iyi oynadık. Takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Böyle devam edersek çok iyi sonuçlar alıp taraftarımızı sevindirebiliriz. Şimdi lige dönüp Pazar günü oynayacağımız maça odaklanmalıyız. Avrupa Ligi zamanı geldiğinde tekrar düşünürüz."
"Girdiğimiz pozisyonlar vardı. Skor çok daha farklı olabilirdi. Girdiğiniz pozisyonları değerlendiremeyince sonuç böyle oluyor. Kalan maçlarımıza bakacağız artık."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü

İtalya'da kaos çıktı: Teknik direktör

Como'da Alvaro Morata'ya veda kararı

5 büyük ligde son şampiyon Arsenal
En çok yorumlanan haberler

















