"Arzuman ve Keçeci bırakmalı"
Kaynak : Karakartal ve AA
Siyah beyazlı kulübün yönetim kurulu, genel menajer Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde yaklaşık 1 saat süren bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantının ardından basına açıklama yapan Başkan Demirören, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'nin istifa etmesi gerektiğini, İsmet Arzuman'ın da hakemliği bırakması gerektiğini söyledi. Demirören şöyle konuştu:
"Beşiktaş başkanı olarak futbolcularımla, taraftarımla, teknik heyetimle gurur duyuyorum. Ama Beşiktaş'ın haklarını savunamayan Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci istifa etmeli. Siyah beyazlı takımın delegesi olan Keçeci'nin hemen görevi bırakması lazım. Hakem İsmet Arzuman'ın da düdüğünü bırakması lazım. Beşiktaş takımı olarak Sivasspor maçına PAF takımı ile çıkacağız. Taraftarlarımız da o maça gelmesin. Gerekirse sponsorlarımız da bizden desteğini çeksin. Eğer Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerini bırakmazlarsa, milli maç arasından sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Gerekirse sezon sonuna kadar PAF takım ile çıkarız."
2004'te göreve geldiğinde, Türkiye'de iki büyük takımla lig yaratılmaya çalışıldığını dile getirdiğini hatırlatan Demirören, "Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Biz ne kadar büyüğüz ki, bizi sahada değil sahadışı oyunlarıyla yeniyorlar. Fenerbahçe'nin maç öncesi yaptığı açıklamalar bu kulübün her zaman yaptığı bir taktik. Hakemi etki altına aldılar" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!
En çok yorumlanan haberler


















