Siyah-Beyazlı ekibimize ara transfer döneminde Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova’dan transfer olan Aras Özbiliz, sezon sonuna kadar İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’ya kiralanmıştı. Bu ekipte sadece 3 mücadelede görev yapabilen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, teknik direktör Paco Jemez’in gözüne bir türlü girememişti.
La Liga’da 38 haftanın sonunda topladığı 38 puanla küme düşen takımda kendisini gösterememesi sebebiyle üzgün olduğunu söyleyen Özbiliz, konuyla ilgili olarak FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Keşke Rayo Vallecano’ya gitmeseydim diyorum. Belki buraya gitmeseydim kendimi daha fazla geliştirme şansı yakalayabilirdim. Ama kendimi her zaman forma için hazır tuttum” ifadelerini kullandı.
Başkanımız Orman’a cevap verdi
Kara Kartal’ın yeni sezon kampında yer alacak tecrübeli futbolcu, kendisi için önceki gün, “Ondan beklentim oldukça büyük” açıklamasını yapan Başkanımız Fikret Orman’a cevap verdi.
Özbiliz,“Yeni sezonda bu takımın bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum. Takımın şampiyon olmasına çok sevindim, Şu anda Hollanda’dayım. Eşim 9 aylık hamile. Yakın zaman içerisinde babalık sevinci yaşayacağım. Başkanımız Fikret Orman ve hocamız Şenol Güneş’in benden beklentilerinin oldukça büyük olduğunu biliyorum. Bunları karşılamak için elimden geleni yapacağım. Herkes gerçek Aras’ı yeni sezonda görecek” sözlerini sarf etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















