Çalımbay, kendisine dün 'aniden' yapılan bir öneri ile Ankara'ya geldiğini belirterek, "Takımı ve Ankara'yı çok iyi tanıyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Benim ve Ankarasporlu yöneticilerin hedefleri var. Ankaraspor çok iyi bir takım ancak şanssız bir dönem geçirdi. Başkent ekibini hak ettiği yere getirmek istiyoruz" diye konuştu.
Ankara'ya gelmeden önce teknik direktör Samet Aybaba ile de görüştüğünü ifade eden Çalımbay, "Onun söyledikleri doğrultusunda hareket ettim" dedi.
Çok fazla transfer istemediğini vurgulayan Çalımbay, tek tek bakıldığında takımın kaliteli futbolculardan oluştuğunu kaydetti.
Ankaraspor ile 1,5 yıllığına anlaşan Çalımbay'ın yardımcılıklarını Bülent Albayrak, Cengiz Birgen ve Kenan Oktay yapacak.
Ankaraspor Kulübü Başkanı Hilmi Gökçınar, teknik direktör Çalımbay ile anlaşmakta zorlanmadıklarını söyledi.
Görüşmeler sırasında kendilerinin prensiplerini, Rıza Çalımbay'ın ise hedeflerini masa koyduğunu ifade eden Gökçınar, şöyle konuştu:
"Alternatifler içinde bizim için en uygun hoca ile anlaştık. Şanssız haftalar geçirdik. Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz. Bu kadroyla iyi bir çıkış yakalayacağız. Güzel bir anlaşma, güzel bir hoca."Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Pogba, Monaco'da geri dönüşe hazırlanıyor

Guardiola'dan Rooney'nin Haaland tercihlerine yanıt!

Hansi Flick'ten Lionel Messi yanıtı!

Spalletti'den Kenan Yıldız için sözleşme açıklaması!

Liverpool'a Wirtz'den kötü, Alisson'dan iyi haber!

Cole Palmer, evinde sakatlandı!

Lamine Yamal: "Hepsini istiyorum!"

Varane: "Mourinho için canımı veririm"

Christian Karembeu: "Arda Güler, tüm dünyaya gösteriyor"

Pavel Nedved'den Kenan Yıldız'a övgü!



















