BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan antrenmanda, Fenerbahçe maçında 90 dakika forma giyen futbolcular, çalışmayı düz koşu ile tamamlarken, diğer oyuncular ise, pas ve pres çalışmasından sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.
Antrenmanda sakatlığı devam eden İbrahim Toraman, takımdan ayrı üst sahada fizyoterapist eşliğinde çalışırken, A Milli Takım kampında bulunan İbrahim Akın ve Gökhan Zan ile Ümit Milli Takım kampındaki Gökhan Güleç ve Çekoslovakya Milli Takımı kampında bulunan Tomas Jun antrenmana katılmadı.
Bu arada geçen pazar günü yapılan idari ve mali kongrede kaburgasından rahatsızlanan Başkan Yıldırım Demirören, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne geldi. Bir süre burada kalan Başkan Demirören, daha sonra tesislerden ayrıldı.
Öte yandan Teknik Direktör Jean Tigana'nın, yarın İzmir'e giderek Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak milli maçları izleyeceği ifade edilirken, Beşiktaş, yarın yapacağı çift antrenman ile Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Füllkrug'u kiralıyor!

PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!


















