Bu haberi yazdır
Ankaraspor hazırlıkları sürüyor!
 
Kaynak : Milliyet
Ankaraspor hazırlıkları sürüyor!
Beşiktaş, Ankaraspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, ilk yarım saati basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmana, milli takım kamplarından dönen İbrahim Akın, Gökhan Zan, Gökhan Güleç ve Jun da katıldı. İbrahim Akın ve Gökhan Güleç takımla birlikte çalışırken, Gökhan Zan ile Jun takımdan ayrı koşu yapmakla yetindi.

Kartal'ın çift kale maç yaptığı antrenmana, sakatlığı bulunan Ahmet Dursun katılmazken, sakatlığı süren İbrahim Toraman ise takımdan ayrı çalıştı.

Ahmet Dursun'un, sağ üst adalesinde ödem olduğu ve Ankaraspor maçında forma giyemeyeceği bildirildi. Beşiktaş, yarından itibaren basına kapalı yapacakları antrenmanlarla Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler