Tolgay Arslan'ın milimetrik seviyede attığı uzun mesafeli pasların sırrı ortaya çıktı. Beşiktaşlı futbolcunun tam bir Zinedine Zidane hayranı olduğu ve efsane futbolcuyu örnek aldığı aktarıldı.
Futbol kariyerinin ilk yıllarından itibaren Zidane'ın neredeyse tüm maçlarını takip eden Tolgay'ın, Enrique Ortego'nun Zidane için yazdığı kitabı da birkaç kere okuduğu öğrenildi.
Zidane'ın, top daha kendisine gelmeden takım arkadaşlarının sahadaki dağılımına bakarak bu sayede 1-2 saniye zaman kazanmasını tüm maçlarda uygulamaya çalışan siyah-beyazlı futbolcunun yakın çevresine, "Adanaspor ve Fenerbahçe maçlarındaki gibi gollük pasları vermeyi çok seviyorum. Zidane'ı seyrederek ondan çok şey öğrendim. Her zaman daha iyisini yapmak için çalışıyorum. Almanya'daki alt yapılarda pas oyunu küçük yaşlardan itibaren öğretiliyor. O yüzden orta sahada oynamayı çok seviyorum" dediği vurgulandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor





















