UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kuraları için Monaco'da bulunan Inter Asbaşkanı Javier Zanetti, milli futbolcu Caner Erkin'in son durumuyla ilgili açıklamalar yaptı.
Beşiktaşımızın radarında bulunan başarılı futbolcu Caner Erkin'in Inter macerasının kısa sürebileceğini belirten Javier Zanetti, bu konuda Beşiktaşımız'a açık kapı bıraktı.
Arjantinli efsane Javier Zanetti, tecrübeli oyuncu Caner Erkin hakkında, "Caner'in kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Zaten sezon başında onu bu nedenle transfer ettik. Fakat sonradan gelişen olaylar bu transfere farklı bir boyut kazandırdı. Şu an işin teknik boyutunu yeni hocamız Frank de Boer daha iyi biliyor. Caner Erkin ile ilgili kararı da o verecek. Kadroda düşünmüyorsa konuyla ilgili biz fazla bir şey söyleyemeyiz. Hocanın kararıdır, umarım kariyerini iyi bir takımda devam eder" şeklinde konuştu.
'Beşiktaş'ın grubu karışık'
Javier Zanetti, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaşımızın iyi bir kura çektiğini de sözlerine eklerken, "Ama Fenerbahçe gerçekten zor bir grupta. Benfica, Dinamo Kiev ve Napoli oldukça güçlü takımlar. O grupta her şey çok karışık" ifadesini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!


















