Yıldıray'ın Beşiktaş'a önerdiği Schalke'li
Teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takım'dan öğrencisi olan Yıldıray Baştürk, Beşiktaş'a transfer önerisinde bulundu.
Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş eski futbolcularıyla sürekli temas halinde. Bu isimlerden birisi de Yıldıray Baştürk.
Almanya'da sürekli olarak genç futbolcuları izleyen Yıldıray Baştürk, Schalke'nin U-19 takımında forma giyen Ahmet Kutucu'yu, Şenol Güneş'e önerdi.
Deneyimli teknik adam Şenol Güneş, Kutucu için rapor istedi. Fakat Juventus'un da genç futbolcunun peşinde olması işleri zora sokuyor.
Schalke'nin Lokomotiv Moskova maçında sonradan oyuna giren Ahmet Kutucu, Alman ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde 2000 ve sonrası doğumlu oynayan ilk oyuncusu oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama

Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor
En çok yorumlanan haberler






















