Bu haberi yazdır
"Yedeklerimiz bile ikinci olur!"
 
Yedeklerimiz bile ikinci olur!
Önceki gün takımın Avusturya kampına katılan Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamalarla taraftarın yüreğine su serptti. İşte Bilgili’nin iddialı sözleri:

"Süper bir ekibiz. Her yönümüzle uyumluyuz. Alınan transferlerin hepsi de birbirinden yetenekli, pırlanta gibi çocuklar. Bu birliktelik ve arkadaşlık Beşiktaş’ı Şampiyonlar Ligi’nde çok yükseklere taşır.”

“Bu takımın asları Süper Ligi şampiyon, yedekleri ise ikinci olarak bitirir. Gelecekle ilgili en ufak bir kuşkumuz yok. Beşiktaş’tan kimseyi göndermeyeceğiz. Tümer bu takımın değerli oyuncularından biridir. Yollarımızı ayırmamız sözkonusu değil. Ahmet Dursun’un yeteneklerini tartışmak bile yersiz. Düzeldiği anda Türkiye’nin en büyük golcüsü olur. Hocamız da bizimle aynı görüşte.”

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler