Bu haberi yazdır
Yanal: "Seyir zevki düşüktü"
 
Kaynak : Galatasaray.org
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Beşiktaş'la oynadıkları maçta kalitenin istenen düzeye çıkmadığını ifade ederek, "Her iki takımın da sıralama kaygısı yoktu. Biz ilk 20 dakika çok iyiydik ancak golden sonra kontrolü kaybettik. İkinci yarıda gol için çok atak oynadık ve risk aldık. Karşı kalede pozisyon bulurken, rakibe de çok pozisyon verdik. Artık gelecek sezonun takımını oluşturnmaya çabası içindeyiz. Bu yönde çalışmalar yapıyoruz."

Yanal, çarşamba günkü kupa randevusunda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şanslarının eşit olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçına daha iyi konsantre olacağını belirten genç teknik adam, "Bu tür maçların sonuçlarına ilişkin tahmin yapmak zor. O gün daha çok isteyen, daha çok çalışan ve daha iyi organize olan taraf kazanacaktır" dedi.

Fenerbahçe için Beşiktaş ve Trabzonspor gibi iki güçlü takımla üst üste karşılaşmanın sorun olmayacağını belirten Yanal, "Fenerbahçe hem lig hem de kupayı sürükleyebilecek bir kadro zenginliğine sahip. Ayrıca uzun yıllardır Türkiye kupası'nı kazanamıyor. Bu hırsla oynayacağını düşünüyorum. Ayrıca Beşiktaş karşısında alacağı iyi bir sonuç, Trabzonspor randevusu için Fenerbahçe'ye moral olur" şeklinde konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler