Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Edin Visca konusunda Göksel Gümüşdağ net konuşmuş, oyuncunun takımda kalacağını açıklamıştı. Ancak Başakşehir Başkanı'nın bu sözlerine rağmen Boşnak yıldız gemileri yakmış durumda.
Fanatik Gazetesi'nden Ömer NEcati Albayrak'ın haberine göre, Şu anda milli takım kampında bulunan Visca, en kısa zamanda yönetimle masaya oturacak.
Fenerbahçe'nin resmi teklifte bulunduğu, Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a götürmek istediği başarılı oyuncu, yakın çevresine izleyeceği yol haritasını anlattı. Edin Visca'nın, artık yeni bir sayfa açmak istediğini söyleyip, ayrılık talebini bir kez daha yineleyeceği belirtildi.
Visca yakın çevresine, "Burada yapabileceğim her şeyi yaptım. Teklifler çok ciddi. Ne olursa olsun ayrılmak istiyorum" dedi
Başakşehir için her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığını kaydeden ancak kulüpteki misyonunu tamamladığını düşünen Boşnak futbolcu, yönetimin kendisine kolaylık sağlamasını isteyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı

Juventus'tan Manuel Ugarte'ye yakın takip

Michael Olise için transfer yanıtı!

Futbolun Disneyland'ı: Como 1907!

Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!

















