Beşiktaşımızda geçtiğimiz sezonun devre arasında Cenk Tosun'un yerine Alanyaspor'dan transfer edilen Vagner Love'un bileti kesildi Beşiktaş ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve siyah-beyazlı kulüpten toplam 3.6 milyon euro alacak olan Love için Flamengo'nun ardından Corinthians da resmen devreye girdi.
Vagner Love'un transferi için Beşiktaş'a 2 milyon euroluk bonservis bedeli teklif eden Corinthians Brezilyalı futbolcuya da iki yıllık sözleşme karşılığında 4 milyon euro önerdi. Ekonomik olarak rahatlamak isteyen Beşiktaş ise Vagner Love transferinde 3 milyon euroluk bonservis bedeli talep ediyor ancak Corinthians'ın yaptığı teklif ile aradaki 1 milyon euroluk fark süreci çıkmaza sürüklüyor.
Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen ve kariyerine Brezilya'da devam etmek isteyen Vagner Love da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, "Kariyerime Brezilya'da devam etmek istiyorum, önümde bazı seçenekler var ve bunları değerlendirmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.
Daha önce iki kez Flamengo formasını giyen 33 yaşındaki Vagner Love, 2016 yılında 4.5 milyon euro bonservis bedeli
ile Corinthians'tan Monaco'ya transfer olmuştu.

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!


















