Maç kitapçığında, Türkiye halkının yüzde 80'inin Türk, yüzde 20'sinin Kürt olduğu yazılıydı. Bunun nedenini sorduğumuzda, 'Bu bilgileri ansiklopedilerden aldık' cevabını verdiler.
Hakem Gilles Veissiere adeta bir kamikaze gibiydi. Maçtan önce Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir'e, Menajer Can Çobanoğlu'na ve Kaptan Bülent'e bağırarak adeta çocuk muamelesi yaptı. Böyle art niyetli bir insan olamaz. Normal şartlarda Letonya ile 50 maç yapsak 49'unu kazanırız, 1'i de berabere biter. Saha buzla kaplıydı. Zaten maçın o sahada oynanmasına izin vermek katliam. İnsan kafa üstü düşse kafası parçalanır.
Riga Havalimanı'nda kötü muameleye maruz kaldık. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra, yurt
dışında bize nasıl davranılıyorsa, ülkemize gelecek takımlara da aynı karşılığı vermeli. Benim oyuncumun çantasını polis köpekleri koklayamaz. Bu
yapılanlar artık yeter. Bu tür konularda hep ben konuşuyorum. Artık Şenes Erzik de masaya yumruğunu vursun."


Como, Napoli'yi penaltılarda eledi

Vincenzo Montella'dan Inter'e ziyaret

Muhammed Salah için flaş transfer iddiası

UGİK'26 kapsamında "Ufkun Ucunda İş Yapmak" paneli düzenlendi

Lothar Mattaaus'dan Lennart Karl'a destek!

Lamine Yamal: "Saha dışında futbolu unutuyorum"

Sebastien Pocognoli için her maç ceza ödemesi

Dünyaca ünlü futbolcu, sezonu kapattı! "Yıkıldım"

Monaco, o'nun için her maç ceza ödüyor!

Gasperini'den, Malen ve VAR yorumu

















