Grup liderini belirleyecek karşılaşmaya İngiliz medyası büyük önem veriyor. Karşılaşma için 70'i yazar olmak üzere toplam 121 İngiliz medya mensubunun TSYD'ye akredite olduğu açıklandı.
Türkiye-İngiltere maçı, iki ülke basınının yanı sıra, dünya medyasının da büyük ilgisini çekiyor. Karşılaşmayı izlemek için akredite olanlar arasında Danimarka, Hollanda, Belçika, Portekiz, Almanya, Polonya, Rusya, Japonya, İtalya, Fransa ve Makedonya'dan gazetecilerin bulunduğu kaydedildi.
Tarihi maçı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda izlemek için adeta bir medya ordusu akredite yaptırdı. Karşılaşmada 157'si yabancı olmak üzere toplam 400 gazeteci görev yapacak.
Stattaki basın tribünü kontenjanının bu maç için artırılmasına rağmen, maça olan yoğun ilgi nedeniyle, aralarında yurt dışından da bulunan birçok akredite başvurusunun kabul edilmediği, mevcut akredite sayısında da 23 kişilik fazlalık olduğu bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"

Hull City'de Jakirovic'in Türkiye itirafı!

Tottenham, hayati önem taşıyan galibiyeti elinden kaçırdı!

Hull City, Premier Lig'e bir adım daha yaklaştı!

Lamine Yamal kutlamalarda Filistin'i unutmadı!



















