Bu haberi yazdır
Trabzon mesaisi başladı
Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.  
Trabzon mesaisi başladı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Wolfsburg takımına 3-0 mağlup olarak hüsrana uğrayan Beşiktaşımız, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Wolfsburg karşılaşması sonrası 1 gün izin yapan siyah-beyazlı oyuncular, 7 Kasım Cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın ilk idmanını bugün gerçekleştirdi. Teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde 1.5 saat süren idmana, sakatlıkları bulunan Nihat, Rüştü, Tello, Holosko ve Rıdvan katılmadı.

Kulüp doktoru Devrim Urgun, bu 5 oyuncunun Trabzonspor kafilesinde yer almayacağını söyledi. Oynadığı ilk maçlarda başarılı futbol sergileyen, ancak son haftalarda tekrar düşüşe geçen Serdar Özkan'ın da, sakatlığı bulunmadığı halde teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmediği bildirildi.

Bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için Wolfsburg maçında forma giyemeyen Fabian Ernst ise bugün salonda çalıştı. Alman oyuncunun durumunun yarın netlik kazanacağı açıklandı.

Beşiktaş'ın bugünkü idmanında, ilk bölümde kondisyon çalışması yapıldı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda, kısa mesafe koşular yapan siyah-beyazlı oyuncular, son olarak tempolu koşu gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı takım, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve özel uçakla Trabzon'a gidecek.


Kaynak: AA ve DHAKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler