Bu haberi yazdır
Tek değişiklik
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Tek değişiklik
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Norveç karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'de zorunlu olarak tek değişiklik yaptı. Terim, Norveç maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Volkan Demirel'in yerine Bosna-Hersek maçında kaleyi Rüştü Reçber'e teslim etti.

Karşılaşmada kaleci Serkan, Sedat, Hayrettin, Tuncay, Mehmet Yıldız, Gökdeniz ve Sabri yedek soyundu.

Norveç maçında ilk kez (A) Milli formayı giyen Yusuf Şimşek, Bosna-Hersek maçının 18 kişilik kadrosunda yer almazken, Serhat ile sakatlığı bulunan Yıldıray da kadroya alınmadı.

Bu arada, eleme grubu maçlarında daha önce forma giyen, fakat şu anda kadroda yer almayan futbolculardan Hakan Şükür ve Tümer de karşılaşmayı basın tribünün önünde, aday kadroda olup da 18 kişilik kadroya giremeyen oyuncularla birlikte izledi. Kart cezalısı olduğu için kadrodan çıkarılan Volkan Demirel ile Rusya'da futbol hayatını sürdüren Hasan Kabze de karşılaşmayı aynı bölümden takip etti.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler