Sezon başında, birbirlerinin maçlarına taraftar getirmemek üzerine bir centilmenlik anlaşması yapan iki takımın bu kararına, ligin ilk yarısında Bursaspor uydu. Ancak Ankaragücü - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda sarı - lacivertli taraftarların arasında Bursasporlular'ın da olduğunu öğrenen siyah - beyazlıların Başkanı Yıldırım Demirören, "Bursa'ya seyircimizi götüreceğiz" açıklaması yapmıştı.
Kupa maçı için takımla birlikte İzmir'e giden Demirören, uçakta Kenan Öner ve Celal Kolot ile bir durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.
Beşiktaş Başkanı'nın, "Eğer Bursaspor Yönetimi seyircimizi stada sokmuyorsa o zaman biz de maçı protokol tribününden seyretmeyelim. Bizim seyircimize ayrılan bölüm boş kalacağına gerekirse biz yönetim olarak gidip açık tribünde izleyelim" dediği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu


















