Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-1'lik Göztepe galibiyetinin ardından düzenlediği basın toplantısında Talisca hakkında konuştu.
Sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan ve satın alma opsiyonu Beşiktaş'ta olan Talisca'nın takımda kalmasını istediğini söyleyen Güneş, yine de bu konunun yönetimin alanında olduğunu dile etirdi.
Şenol Güneş, Talisca ile ilgili sorulan soruyu ''Talisca'nın kalmasıyla ilgili benim cevap vermem doğru değil. Teknik olarak kalmasını isterim. Bu transfer konusu bizim dışımızda. Daha farklı kazanabileceğimiz maçlar da oynadık bu sezon. Konya ve Bursa'da koparamadık. Bizim takıma yakışan güzel futbol oynamak ve gol yemeden kazanmak'' ifadeleriyle yanıtladı.
Geleceği belirsiz olan Talisca hakkında geçtiğimiz günlerde Roma Sportif Direktörü Monchi de kısa bir açıklama yapmıştı.
Beşiktaş'tan Talisca'yı transfer edecekleri iddiaları için konuşan Monchi, "Roma her zaman önemli oyuncuları takip eder ama bu alacak demek değil. Bu haberler medyada çıktı. Talisca beğendiğim bir oyuncu ama bir girişimde bulunmadık." ifadelerini kullanmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!



















