Beşiktaşımızın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta siyah-beyazlıların golünü Portekiz ekibinden kiralanan Talisca'nın atması olay yarattı.
Karşılaşmanın ardından Benficalı bazı taraftarlar, Talisca'nın hayat arkadaşı Anna Paula Ramos'a sosyal medya üzerinden çok ağır yorumlar yaptı.
Talisca'nın eşine hakaretler içeren yorumlarda, "Benfica, sizi sefaletten kurtardı. Aileniz saygı hak etmiyor. Utanmalısınız. Kızın ve sen maymunsun, çöp, köpek. Umarım ölürsün" ifadelerini kullandılar.
Bu tepkilerin ardından Talisca'nın eşi, "Ne düşünüyorsunuz? Lanet olası taraftarlar, kızımı o pis ağızlarına alıyorlar. Yorumlarınız burada, ırkçılar, saygısızlar" diye tepki verdi.
Beşiktaşlı taraftarlar ise Anna Paula Ramos'a destek oldular ve "Yenge sana kimse karışamaz
karşısında bizi bulurlar rahat ol. Siz bizim canımız ciğerimizsiniz. Talisca'nın kıymetini bilemediler" şeklinde yorumlarda bulundular.

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!

Bukayo Saka'dan rekor sözleşme!

Sunderland'e müjdeli haber: Granit Xhaka

Mikel Arteta: "Biz bunu hak ettik"



















