Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlı ekibimiz, gündemine sürpriz bir ismi aldığı ortaya çıktı.
Ocak ayında Ersan Gülüm’ü Hebei Fortune’a satan, kiralık olarak gönderdiği Milosevic ve Franco’dan da memnun olmayan Kara Kartal, Alexis’in de etkisiz kalması sonrasında takıma yeni sezonda geri dönecek Rhodolfo’ya yeni bir partner bulmak için Norveç turuna başladı.
Kulübün dış ilişkilerden sorulmu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın, Molde’nin 28 yaşındaki stoperi Vegard Forren için nabız yokladığı öğrenildi.
Milli takımda 30 maç
Kulübeyle sözleşmesi Aralık ayında sona erecek 1,86’lık futbolcu, geçen sezon takımıyla 29 maça çıktı. Tecrübeli isim, bu sezon da 8’inci haftası oynanan Norveç Ligi’nde 7 mücadelede süre aldı. Öte yandan Forren, Norveç Milli Takımı’yla da 30 karşılaşmaya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!






















