"Sorumluluk futbolculara aittir"
Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara alan Beşiktaşımızın asbaşkanı Levent Erdoğan, artık puan kayıplarına tahammüllerinin kalmadığını söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Başta Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören olmak üzere yönetim kurulunun, teknik direktör Mustafa Denizli'nin belirlediği istikamette devre arasında transferler yaptığını ifade eden Erdoğan, ''Bu konuda maddi manevi hiçbir şey esirgenmedi. Zaten elimizde de başarılı olabilecek nitelikte iyi bir kadro mevcuttur. Ne yazık ki bütün bunlara rağmen Konya'da puan kaybettik. Başkanımız ve yönetim kurulumuz elinden geleni yapmıştır. Bundan sonraki sorumluluk ve görev teknik heyet ve futbolculara aittir'' diye konuştu.
-''UN VE ŞEKER VARKEN HELVA YAPAMAMAK''-
Levent Erdoğan, futbolculara da bir mesaj vererek, ''Futbolcular aldıkları paranın karşılığını vermek zorundadırlar. Aksi takdirde tüm ümitler ve beklentiler boşa çıkar. Elde un ve şeker varken helva yapamamak taraftara karşı büyük haksızlık olur. Artık puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmamıştır. Herkes mesuliyetinin idraki içinde ciddiyetle görevini yürütmelidir'' şeklinde konuştu. Son olarak Trabzonspor ile hafta sonunda oynayacakları lig maçına değinen Erdoğan, ''Trabzonspor maçında puan kaybetmeye tahammülümüz kalmamıştır. Tüm çaba ve ciddiyetimizle yolumuza devam etmemiz gerekmektedir, yoksa yarın çok geç olur'' diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

Filipe Luis'in yeni takımı Monaco

Real Madrid'de sıradaki hedef Erling Haaland mı?

Tottenham, Sandro Tonali'yi açıkladı

Nottingham Forest'ta Oliver Glasner dönemi

Oyarzabal'dan Barcelona iddialarına net yanıt!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!
En çok yorumlanan haberler














