''Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada'' diyen 33 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz'' ifadelerini kullandı.
Guti, ''Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da ''Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Jorge Valdano (Real Madrid Spor Direktörü) ve Başkanla (Florentino Perez) konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz'' dedi.
Bu arada 15 yıldır formasını giydiği Real Madrid'e de kapıyı kapatmayan Guti, yeni teknik direktör Jose Mourinho ile de konuşup, geleceğine karar vermek istediğini söyledi.
Guti, ''Ben rahatım. yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur'' diye konuştu.
Real Madrid'in emektar kaptanı Raul ile kendisinin aynı durumda olduğunu ve geleeceklerine karar vermek için zamana ihtiyaç duyduklarını dile getiren Guti, hem Real Madrid hem de kendileri için en iyi şeyin ''bekleyip görmek'' olduğunu kaydetti
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip



















