Kalkavan, siyah-beyazlı kulübün kötü yönetilmesinin kendisini üzdüğünü ifade ederek, "Bir gün camia birleşip, 'Tamam İhsan Bey, biz aday çıkartmıyoruz. Kendi istediğin gibi bir yönetim kur' derse, o zaman başkanlık olabilir. Bir seçim kampanyası içinde değil, Beşiktaş'ı dünya markası yapabilmek için rahat bir şekilde kadro oluşturabilmeliyim" diye konuştu.
Beşiktaş'ın üst üste aldığı kötü neticeler sonrası kendisine çok sayıda telefon geldiğini kaydeden Kalkavan, "Bilhassa son Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası birçok kişi beni arayarak, desteklerini ilettiler. İleride bu talepler yine ciddi olarak gelirse, ben de fedakarlık göstererek, Beşiktaş için çalışırım" diye konuştu.
İhsan Kalkavan, Beşiktaş'taki geleceği tartışılmaya başlayan teknik direktör Rıza Çalımbay'a destek verdi. Kalkavan, "Bu durumda en az günahı olan kişi Rıza hocadır. Ne kadar başkan sahip çıkıyor gibi gözükse de, yönetim içinde hocayla ihtilaflı olanların varlığı biliniyor. Ben de yönetici olsam, Rıza kardeşime sahip çıkardım" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'de favori Jose Mourinho

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!



















