Bu haberi yazdır
Sinan Engin'den özür
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Sinan Engin'den özür
Beşiktaş Kulübü Genel Menajeri Sinan Engin, Galatasaray karşısında ortaya koydukları performans nedeniyle camialarından özür diledi.

Sinan Engin, derbi maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, soyunma odasında oyunculara, ''Hakemi bir kenara bırakın, hiçbir şey oynamıyorsunuz, kendimizi kandırmayalım artık'' dediklerini ifade ederek, ''Böyle bir futbol oynadığımız ve seyrettirdiğimiz için, Beşiktaş camiasından özür diliyoruz. Eksiklerimizi görüyoruz. İyi oynamadığımızı biliyoruz'' dedi.

Hakem kararlarına da eleştirilerde bulunan Engin, özellikle Galatasaray'ın 2. golü bulduğu penaltı kararı üzerinde durarak, ''Top oynamıyoruz tamam. Hakemlere ihtiyacımız yok ama biz diyoruz ki adil olsun, berabere bitsin maç. Futbolcularımızın kötü oynamasının bütün sorumluluğunu üstleniyoruz. Takımımız iyi oynamıyor bu bir gerçek. Beşiktaş'ın lehine kararlar çok kolay veriliyor. Beşiktaş'a karşı çok kolay hatalar yapılıyor. Biz takımımızı düzeltiriz ama bunların düzelmesi lazım'' diye konuştu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler