Sergen Yalçın, Boateng'in kalmasını istiyor
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Kevin Prince Boateng'in gelecek sezon da takımda kalmasını istiyor.
Beşiktaş'ta yeni sezonun yapılanması şimdiden başladı. Sergen Yalçın'la hem ekonomik hem de başarıya ulaşacak bir kadro kurmayı hedefleyen siyah-beyazlı yönetim, takıma faydası olacağına inandığı yıldızları kadroda tutacak.
Devre arasında Serie A ekiplerinden Fiorentina'da kiralanan ve hemen takıma ayak uyduran Boateng de bu isimler arasında yer alıyor.
Sergen Yalçın, Boateng'in kısa süreli performansına hayran kaldı ve gelecek sezon mutlaka takıma olmasını istiyor. Yalçın, liderlik özelliğiyle dikkat çeken 32 yaşındaki isim için, 'Kevin Prince Boateng'in bonservisini alın' şeklinde rapor verdi.
Beşiktaş, Baoteng'in bonservisinin bulunduğu Fiorentina kulübüne 2019-20 sezonunun sona ermesiyle beraber 2 yıllık sözleşme teklifi yapacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Peri masalı devam ediyor! Bodo, Inter'i eledi!

Leverkusen, son 16 turunda!

Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı
En çok yorumlanan haberler


















