Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, Sergen'in Kayserispor karşısında forma giyemeyeceğini, ancak İngiliz ekibiyle oynanacak karşılaşmaya yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Koray'ın yeni imajı
Beşiktaş, Kayserispor ile hafta sonunda yapacağı Turkcell Süper Ligi maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.
Milli takımlarda bulunun futbolcuların yanı sıra izinli olan Kleberson, sakatlığı bulunan Güven ile üst solunum yolu enfeksiyonuna yakalanan Veysel antrenmana katılmadı. Sakatlığı süren Sergen ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Teknik direktör Çalımbay, antrenman sırasında saha kenarında bir süre Sergen ile görüştü.
Öte yandan, saçlarını tamamen kestiren Koray, yeni imajıyla antrenmanda dikkat çekti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

















