Beşiktaşımız'da bir önceki seçimde başkan Fikret Orman'ın rakibi olan ve Mayıs'taki genel kurulda da tekrar adaylığını koyması beklenen Serdal Adalı, "Kimse moralini bozmasın, bu takım şampiyon olur" dedi.
Adalı, "Takımı buraya kadar, bu futbolcular getirdi. Bundan sonra da var güçleriyle mücadele edip ligi şampiyon tamamlayacaklardır. Onlara ve teknik heyete inancım tam" dedi.
Serdal Adalı, mevcut yönetime de tavsiyelerde bulundu:
"Sayın başkan ve yönetime; önümüzdeki süreçte dikkat ve ilgilerini, seçimler ve stat yerine daha çok futbol takımına vermelerini öneririm. Stat biter, seçim geçer ama bu sene şampiyonluk kaçarsa telafisi olmaz. Bu yüzden sadece şampiyonluğa odaklanıp, kenetlenme zamanı. Biz de her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'da Casemiro ile yollar ayrılıyor

Juventus'tan geleceğe yatırım: Teoman Gündüz

Spalletti: "Kenan Yıldız uzaylı ama..."

Simeone: "Galatasaray kazanabilirdi"

Manchester City futbolcularından taraftara anlamlı jest

Mateta'dan geleceği için karar!

Thibaut Courtois: "Ayrılık kararına etki edemeyiz"

Gareth Bale: "Xabi Alonso'ya şaşırmadım"

Edin Dzeko, Schalke'ye imzaya gidiyor

Atletico Madrid'den transfer açıklaması





















