Seba anısına çocuk şenliği
1903 Karakartallar Derneğinin geleneksel çocuk şenliği, bu yıl Beşiktaş Kulübünün efsane başkanlarından Süleyman Seba anısına düzenlendi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
1903 Karakartallar Derneğinin geleneksel çocuk şenliği, bu yıl Beşiktaş Kulübünün efsane başkanlarından Süleyman Seba anısına düzenlendi.
Beşiktaş Kulübünün Fulya'daki altyapı tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe kulüp başkanı Fikret Orman ile genel sekreter Ahmet Ürkmezgil de katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan Orman, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları sevindirmek güzel. Umarım yarın Galatasaray maçından sonra da sevindiririz." dedi.
Şenlikte siyah-beyazlı eski futbolcular Erkan Avseren, Serdar Topraktepe, Ömer Gülen ve Yasin Sülün ile kadın futbol takımı oyuncuları, çocuklarla gösteri maçı yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı
En çok yorumlanan haberler


















