Beşiktaşımızın Islam Slimani'nin yedeği olarak tuttuğu Diafra Sakho için Fransa'dan resmi açıklama geldi.
Beşiktaşımızın yanı sıra Swansea City'nin de gündeminde yer alan Diafra Sakho için Bordeaux Başkanı Stephane Martin açıklamalarda bulundu.
Bordeaux Başkanı Stephane Martin, Sakho'nun transferi konusunda ilgilerini açıklarken, transferin sonuçlanması için de umutlu olduğunu ''Kadromuzu güçlendirmek için birkaç oyuncu bakıyoruz. Sakho da bunlardan biri. Biz kiralamak istiyoruz. Görüşmelerin olumlu sonuç vermesini bekliyorum'' ifadelerini kullandı.
Diafra Sakho, West Ham United'da bu sezon 17 resmi maçta forma giyerken, rakip fileleri 4 kez havalandırdı. Senegalli yıldızın milli takımda ise 2 golü bulunuyor. Senegalli forvet Diafra Sakho'nun kulübü West Ham United'la sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Valencia, Bilbao karşısında tek golle galip

Atletico Madrid, Alvarez için 100 milyon euro istiyor!

Milan'dan Strahinja Pavlovic'e izin yok!

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı
























