"Saçma olacak ama yüzde 200..."
Beşiktaşlı Gökhan Gönül, Osmanlıspor maçının ardından konuştu. İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları...
Beşiktaşımızın sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, Osmanlıspor'u deplasmanda 3-2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Maçla ilgili konuşan Gökhan Gönül, "Sadece top oynamayı, kazanmyı düşünüyoruz. İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı izleyenleri keyiflendirdiğimizi düşünüyoruz. Kaçırdığımız net fırsatlar da vardı." dedi.
Sözlerine devam eden Gökhan Gönül, "Sezonun özeti, girdiğimiz net fırsatları gole çevirememek. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Belki saçma olacak ama yüzde 200 net fırsatları kaçırdık. Osmanlıspor karşısında da kaçırdık. Geçmiş geçmişte kalıyor. Bazen 'İnşallah bunları aramayız' diyoruz ama sezon sonu geldi, arıyoruz. Osmanlıspor'a da başarılar diliyorum, Allah herkesin yardımcısı oldu." diyerek sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu
En çok yorumlanan haberler















