"Sıkıntılı dönem bitti"
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka'da, şube direktörümüz Hasan Bozkurter, takım olarak sıkıntılı dönemleri geride bıraktıklarına inandıklarını söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Hasan Bozkurter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başı transferlerin takıma uyum süreci ve yaşanan bazı mali sıkıntılar nedeniyle sorunlar yaşamalarına karşın, yavaş yavaş istedikleri havayı yakaladıklarını belirterek, ''Yerli ve yabancı oyuncuların en iyi kaynaştığı takım biziz'' dedi.
Deplasmanda OYAK Renault'yu 74-73 yenerek dirençli oyunlarını sürdürdüklerini aktaran Bozkurter, ''Şimdi önümüzde önemli Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen maçları var. Eğer bu karşılaşmalarda istediğimiz sonuçları alabilirsek, Play-off'lara güçlü gireriz'' diye konuştu.
Bozkurter, Beko Basketbol Ligi'nin sürpriz sonuçlara açık olduğunu belirterek, ''Bizim 15 sayı farkla yendiğimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi, Fenerbahçe Ülker'e fark attı'' ifadelerini kullanırken, son dönemdeki başarılı mücadelelerinden ve sorumlu anlayışlarından ötürü oyuncularına teşekkür etti.
Ayrıca, siyah-beyazlı camianın ve taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Hazan Bozkurter, gelecek haftalarda çok daha başarılı bir takım izleteceklerine inandığını sözlerine ekledi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!
En çok yorumlanan haberler



















