Rize hazırlıkları sürüyor
Kaynak : Anadolu Ajansı
Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.
Sakatlıkları
bulunan Gökhan Zan, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Diatta, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman ve Koray antrenmana katılmadı.
Beşiktaş, yarın öğle üzeri
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek ve akşam yapacağı antrenmanla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Bu arada, devre arasında takıma takviye yapmayı düşünen Beşiktaş'ta, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin, transfer çalışmaları için yurt dışına gitti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den seçim çağrısı ve Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"

Hull City'de Jakirovic'in Türkiye itirafı!

Tottenham, hayati önem taşıyan galibiyeti elinden kaçırdı!

Hull City, Premier Lig'e bir adım daha yaklaştı!

Lamine Yamal kutlamalarda Filistin'i unutmadı!
En çok yorumlanan haberler


















