Maçın başlamasına 1 saat 45 dakika kala Ankaragüçlü taraftarları stada getiren otobüslerin Beşiktaş'ta, trafikte sıkışması sonrası her iki takım taraftarları arasında yaşanan olaylarda, taşlar ve sopalar da kullanıldı.
Yaşanan olaylar sırasında Ankaragüçlü taraftarları taşıyan otobüslerin camları kırılırken, bu sırada stada gitmekte olan Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüsün de taşlandığı bildirildi.
Ankaragüçlü taraftarların içinde Bursasporlular'ın da olduğu bildirilirken, yaşanan olaylar sırasında bazı taraftarların taş, sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandıkları kaydedildi.
Bu arada Ankaragüçlü taraftarlar, maçın başlamasına kısa bir süre kalana dek stat dışında bekletilirken, Beşiktaşlı taraftarlar maç öncesinde Ankaragücü ve Bursaspor'a yönelik küfürlü tezahüratta bulundu.
Beşiktaşlı taraftarların maç öncesi kapalı tribünde açtığı "Dünya yerinden oynar Bursa'dan erkek çıksa" yazılı pankart, uyarılar sonucu kaldırıldı.
-BEŞİKTAŞ'TA RICARDINHO YEDEK-
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Ankaragücü maçında bu kez Ricardinho'yu yedek soyundurdu. Galatasaray maçında ilk 11'deki tercihini Ricardinho'dan yana kullanan Fransız teknik adam, bu kez Ankaragücü karşısında Delgado'yu ilk 11'de sahaya sürerken, Brezilyalı yıldızı kulübeye gönderdi.
Siyah-beyazlılarda ayrıca 2 maçlık kırmızı kart cezası biten İbrahim Toraman'ın yanısıra, Gökhan Güleç de ilk 11'de sahaya çıkarken, Galatasaray derbisinde oynayan Ali Tandoğan yedek soyundu.
-"İNADINA TIGANA"-
Beşiktaşlı taraftarlar, üstüste gelen Trabzonspor ve Galatasaray yenilgileri sonrası medyada yoğun biçimde eleştirilen teknik direktörleri Jean Tigana'ya, maç öncesinde destek verdiler.
Fransızca "Seni seviyoruz Tigana" diye tempo tutup "İnadına Tigana" yazılı pankart açan taraftarlar ayrıca, Fransızca olarak da destek içerikli pankartlar gösterdiler.
-"ŞEREF'İNİZLE OYNAYIN, HAKKI'NIZLA KAZANIN"-
Beşiktaşlı taraftarlar Ankaragücü maçında kapalı tribünün çatısına siyah-beyazlı kulübün efsanevi futbolcuları Şeref Bey ve Hakkı Yeten ile ilgili anlamlı bir pankart açtı.
Beşiktaş'ın efsanevi futbolcularının portrelerinin bulunduğu pankartta "Şeref'inizle oynayıp, Hakkı'nızla kazanın" ifadesi yer aldı.
Diger yandan Beşiktaşlı taraftarlar, son 2 maçı yitiren takımlarının Ankaragücü ile yaptığı maça ilgi gösterirken, BJK İnönü Stadı'nın tribünlerinin büyük bölümünü doldurdular.
-KORAY'IN OMUZU ÇIKTI-
Beşiktaşlı oyuncu M. Koray Avcı, karşılaşmanın 8. dakikasında sakatlarak oyun dışında kaldı. Mücadelenin 8. dakikasında Ankargücülü Agali ile havatopuna çıkan Koray yerde kalırken, ambülansla hastaneye kaldırılan oyuncunun omuzunun çıktığı öğrenildi. Koray'ın yerine Beşiktaş'ta, Ali Tandoğan oyuna dahil oldu.
Bu arada PAF Ligi'nde yapılan maçı, Beşiktaş 2-0 kazandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler


















