Beşiktaşımızın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden RB Leipzig, Mönchengladbach ile 2-2 berabere kaldı. Almanya Bundesliga'nın 4. haftasındaki mücadele, Leipzig Arena'da oynandı.
RB Leipzig, 17. dakikada Werner ve 31. dakikada Augustin'in attığı gollerle 2 kez öne geçerken; Mönchengladbach 25. dakikada penaltıdan Hazard ve 61. dakikada Stindl ile beraberliği yakaladı. Öte yandan RB Leipzig'de Naby Keita 83. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Galatasaray'dan transfer edilen Bruma yedek kulübesinde maça başlarken, 76. dakikada Kampl'ın yerine oyuna dahil oldu, ancak skoru değiştiremedi.
Bu skorun ardından RB Leipzig puanını 7 yaptı, Mönchengladbach ise 5 puana yükseldi.
Almanya Bundesliga'nın 5. haftasında RB Leipzig deplasmanda Augsburg ile karşılaşacak, Mönchengladbach ise evinde Stuttgart'ı
konuk edecek.

Nefesleri kesti: Madrid'de çılgın derbi!

Inter cepten yemeye devam ediyor!

Roma 3 puanı hatırladı

39'luk Giroud, Marsilya'yı yıktı

Freiburg, geriden gelip kazanmasını bildi

Manchester City, kupayı Arsenal'in elinden aldı!

PSV'den şampiyonluk ilanına erteleme!

Bruno Saltor: ''Çok acı verici''

Pereira: ''Hayattayız, kararlıyız ve savaşmaya hazırız."

Pereira, Tudor'u nakavt etti!






















