Atletico Madrid'den ayrılacağını açıklayan Arda Turan için Fransız ekibi Paris Saint Germain devrede...
İspanyol Cadena Radyosu, Arda Turan ve menajeri Ahmet Bulut'un Paris Saint Germain yetkilileriyle bir araya geldiklerini ve Fransız ekibinin Arda Turan'a 5 yıllık reddedilemeyecek bir teklifte bulunduklarını belirtti.
Cadena Radyosu'nun yanında Fransız basınında Arda Turan ve menajeri Ahmet Bulut'un Paris Saint Germainli yetkililerle Cuma akşamı yemek yediklerine dair iddialar ortaya atıldı.
Paris Saint Germain'in Arda Turan'ın son kararını beklediği Milli yıldızın serbest kalma bedeli olan 41 milyon euroluk bedeli de ödemeye hazır oldukları aktarıldı.
Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Arda'nın ayrılacağını kulübe bildirdim. Gelen teklifleri sportif açıdan değerlendiriyoruz. Arda'ı daha yukarıya götürecek bir kulüp olacak. Arda'yı resmen isteyen 3 kulüp var" ifadelerini kullanmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fiziksel hazırlık antrenöründen Arda Güler'e tam not!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi


















