Bu haberi yazdır
Prime boğulacaklar! Yönetim, derbinin primini 2 milyon dolar olarak açıkladı...
 
Prime boğulacaklar! Yönetim, derbinin primini 2 milyon dolar olarak açıkladı...
Süper Lig’in ilk yarısı bittiğinde şampiyonluğun tek favorisi olarak gösterilen Beşiktaş, peş peşe kaybettiği puanlarla zirvenin 5 puan gerisinde kalınca son 4 haftaya sancılı girdi. Siyah beyazlı yönetim, ‘son şans’ olarak gördükleri pazar günkü F.Bahçe derbisi öncesi kesenin ağzını açtı. Dün futbolcularla bir toplantı yapan futbol şube sorumlusu Haşmet Kürüm, derbi maçı öncesi doping etkisi yapacak müjdeyi verdi.

‘F.Bahçe derbisinden galip çıkın, kaybettiğiniz primleri kazanma şansını yakalayın’ diyen Kürüm, 3 puanın elde edilmesi halinde süper prim sözü verdi. Kürüm, şunları söyledi: ‘Eksik kadromuza rağmen derbiyi kazanacak güce sahibiz. Hakkımızda çıkarılan dedikodulara en güzel cevabı sahada vereceksiniz. Türkiye’nin en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Beşiktaş gibi oynar, mücadele edersek karşımızda kimse duramaz.’

Beşiktaş yönetiminin vereceği 2 milyon dolarlık primin yanı sıra Beşiktaşlı İşadamları Birliği Başkanı Burhan Enuştekin, Sanayiciler Birliği Başkanı Hüsrev Akın ve Altyapı Derneği kurucularından Ömer Çimen de F.Bahçe galibiyetine toplam 200 bin dolar ekstra prim vereceklerini söylediler. Bu arada Cortobet Saatleri Türkiye Mümessili Ahmet Kırtıl, galibiyet halinde tüm futbolculara altın kaplamalı saat hediye edeceğini açıkladı.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler