"Polemik yaratacak konulara..."
Kulübümüz, Türkiye'nin en büyük Kartal Yuvası'nı Arena'da açtı!
Açılış sonrası yönetici ve futbolcularla birlikte Kartal Yuvası'nı gezen Fikret Orman 41.903 adet basılan Arena tişörtünün 1 numaralı sayısını satın aldı.
Başkan Fikret Orman ve kaptan Tolga Zengin toplu fotoğraf çekiminin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Fikret Orman camia olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini ve polemik yaratacak konulara girmeyeceklerini söylerken Tolga Zengin "stadımız o kadar güzel ki insan bakmaya doyamıyor " ifadelerini kullandı.
FİKRET ORMAN: "ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK"
"Bizim için çok önemli bir gün. Açıkçası 3 senedir statsız ve stat mağazamız olmadan oynuyoruz. Burada böylesine güzel bir mağaza olduğunu görmek çok keyif verici. Stat mağazamız bize büyük bir gelir getirecek ve camiamızın medar-ı iftiharı olacak. Beşiktaşlılar burada her istediklerini bulabilecekler.
Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız. Polemik yaratacak konulara girmek istemiyorum. İki kaptanımız da burada. Takımımızın ruh hali gayet iyi, hiçbir sıkıntımız yok çok şükür. Cumartesi günü de inşallah galibiyeti alacağız"
TOLGA ZENGİN: "STADIMIZ O KADAR GÜZEL Kİ İNSAN BAKMAYA DOYAMIYOR"
"Hayırlı olsun. Önce stadımıza kavuştuk, sonra da Kartal Yuvası mağazamıza. Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Lisanslı ürünler kullanarak takımımıza destek oluyorlar özellikle ekonominin bu kadar kötü gittiği bir dönemde bunu yapıyorlar. Stadımız o kadar güzel ki İnsan bakmaya doyamıyor"Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!
En çok yorumlanan haberler





















