"Özür dileriz"
Futbolcularımız, “Bizler gücümüzü biliyoruz. Galatasaray’dan üstün oynadık. Fakat bir türlü istenilen sonuca gidemedik. Bu nedenle başta başkanımız Yıldırım Demirören ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz” dedi.
Kaynak : Hürriyet
Denizli tesislerde oyuncularla toplantı yaparak derbiyi kasetten izlettirdi, oyuncular da kendi aralarında maçın analizini yaptı. Futbolcular, “Bizler gücümüzü biliyoruz. Galatasaray’dan üstün oynadık. Fakat bir türlü istenilen sonuca gidemedik. Bu nedenle başta başkanımız Yıldırım Demirören ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz” dedi.
Serdar Özkan gol atamadığı pozisyonlar için arkadaşlarından özür dilerken, Yusuf, “Final vuruşlarında sonuçsuz kaldık. Takım olarak sahaya yayılışımız ve kontrataklarımızda başarılıydık. Ama futbolda bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Teknik direktörümüzün dediği gibi İnönü Stadı’nda Galatasaray’dan rövanşı farklı alacağız” diye konuştu.
Derbide forma giyemeyen İbrahim Üzülmez arkadaşlarını teselli ederek moral verirdi. Kaptan, şunları söyledi: “Galatasaray maçını artık unutun. Şampiyonlar Ligi’ne konsantre olalım. Unutmayın Liverpool’u İnönü’de yenen Beşiktaş, M.United’i de yenecektir. G.Saray maçını kafanızdan silin.”Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı

Al Ahli'den Thiago Almada için teklif

Roma'dan Greenwood için teklif hazırlığı

Nico Williams'tan geleceği için çarpıcı sözler

Thibaut Courtois: "Real Madrid'de bırakmak istiyorum"

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!
En çok yorumlanan haberler


















